Annette Sjöström

Tillsammans upptäcker vi glädjen i träningen. Hittar energin och utvecklas. Gör träningen till en naturlig del av livet.

Aktuella grupper

Funktionell löpning, BAS

TÄBY / HÄGERNÄS

TID: Söndagar 10.00-11.00

PLATS: Samling vid Hägernäs, parkering vid ishallen.

PRIS: 8 tillfällen, 960kr

DATUM: 22 april – 10 juni

Minsta antal deltagare är 8 personer.
Boka här

Utefys

Täby – ängsholmsbadet

TID: Fredagar kl 17.00-18.00

PLATS: Samling vid ängsholmsbadets parkering, Täby.

PRIS: 8 tillfällen, 960 kr

Datum: 13 april – 1 juni

Minsta antal deltagare är 8 personer.
Boka här

Individuell PT & Träningsplan

Önskar du extra fokus på just din utveckling och kondition så kan du boka mig som personlig tränare, PT-duo eller om ni är en liten grupp så bokar ni Small Group och utmanas tillsammans. Kanske har ni tillsammans anmält er till ett lopp, då är det en perfekt uppladdning! Se priser Personlig träning, träningsplanering

Om Annette Sjöström

Jag har alltid tyckt om att röra på mig och att träna. Det ger balans i mitt liv. Jag hanterar stress bättre, känner mig glad och får massor av energi. Ibland har jag större mål i sikte med min träning, ibland inga alls. Men träningen finns alltid där. Att träna och röra på mig är en del av mitt liv. Min livsstil helt enkelt.

Ibland kan träning kännas tuff. Man har ingen lust. Men inte ångrar man sig att man kom iväg på sitt träningspass? Jag motiveras av och drivs av att få till det där lilla extra på träningen. Att uppmärksamma, peppa och ingjuta mod. Du kan! Inspirera till stordåd. Alltid utifrån den enskildes förutsättningar och behov. Alla ska få känna att man klarar av det man bestämt sig för. Det ger energi och glädje. Och det är precis det som träning ska vara.

Det vill jag att fler ska få ta del av. Och få känna känslan att träning och rörelse inte bara stärker kroppen. Utan även knoppen. Som tack skickar ut härliga glädjekickar och känsla av tillfredsställelse.

SÅ TRÄNAR JAG:

Simning upptog större delen av min uppväxt. Gick sen över till gruppträning och styrketräning. Jag började med löpning på allvar när jag fick mina barn. Inga gym var öppna vid 22.30 när jag fick tid över, så då var det bara att knyta på sig skorna och sticka ut och springa istället. Från kortare sträckor, där målet var att komma ut och röra på mig och få egentid, till allt längre sträckor – och lopp.

Men vad vore livet utan simning? Sedan några år är jag tillbaks i simbassängen och tränar med Täby Simklubb och Master 2. Så kul! Det blir också en hel del löpning såklart. Och jag är så glad att någon uppfann swimrun, en perfekt kombo enligt mig. Så nu simmar jag lika gärna ute, något som var otänkbart för några år sedan. Och tränar löpning i obanad terräng, också det en utveckling för mig. Det är aldrig försent att börja med något nytt!

Utbildning

Lic. Endurance Personal Trainer, Konditionsidrott 2017
Dipl. Löpcoach, steg 1 & 2,  Konditionsidrott 2017