Träning för företag

Minskad stress, ökad produktivitet, bättre minne och högre energi – det är bara några av alla positiva effekter på hjärnan av pulshöjande träning. Vi skräddarsyr lösningar designade för att ni ska nå optimal dosering för ökat välmående och produktivitet på er arbetsplats.

 

En lönsam investering!

Effekt

För att minska stress och få riktigt positiva effekter av träningen behövs regelbundenhet.  Ni väljer om ni vill ha träning med våra Personliga Tränare ett eller flera tillfällen per vecka. Eftersom vi vill att ni ska få bästa möjliga effekter av för hälsan så stöttar vi er med träningsplanering för flera pass per vecka. Tillsammans hittar vi en lösning som passar just er och som ger er bästa möjliga hälsovinster.

Hjärnsmart

Ökad produktivitet och minskad stress – det är några av de positiva effekterna för hjärnan vid pulshöjande träning. Vår träningsmodell innehåller alltid pulshöjande inslag som är evidensbaserat mest effektivt för att få hälsofördelar för hjärnan.  För att få optimal effekt krävs minst 3 gånger 45 minuter av fysisk aktivitet per vecka. Vi hjälper er att sy ihop ett paket som blir riktigt hjärnsmart!

För alla

En del vill träna hårt, andra vill bara röra på sig. Tröskeln för att träna är väldigt olika, det har vi stor respekt för. Med upplägg från Fysrörelsen är ni trygga med en metod som gör att alla kan vara med. All träning baseras på att alla utgår från sin nivå och alla väljer själva hur hårt man tränar. Vi erbjuder också att hålla i grupper på olika intensitetsnivå .

Anpassat och tryggt

Skräddarsytt och tryggt

Vi syr ihop en lösning som passar just ert företag. Våra proffessionella FYS-coacher kommer till er vid ett eller flera tillfällen per vecka utifrån era önskemål. Alla våra träningsupplägg inleds med en föreläsning kring hälsa och träning så att alla får en grundförståelse för upplägget och vi är alltid noggranna med att utifrån era önskemål skapa bästa möjliga förutsättningar för hälsa för just er personal.

Hög kompetens

Alla tränare för Fysrörelsen har en gedigen och specifik utbildning som Personliga tränare inom Konditionsidrott, sk. Lic. Endurance Personal Trainers. Alla är också välutbildade löpcoacher. Vi har en djupt gående kompetens kring såväl anatomi som fysiologi och ni är i trygga händer.

Lönsam investering

Stressrelaterade sjukdomar är idag den vanligaste orsaken till sjukskrivning och trenden ökar. Konditionsträning sänker effektivt stressnivåer och ökar energi och produktivitet. Vår mission är att bidra till hälsosamma företag med medarbetare som mår bra i både kropp och själ. Där gör våra träningsmetoder skillnad. Att ni kommer ha mycket kul och bygga stark gemenskap genom träningen är ytterligare en bonus!

Rörlighet & Funktion

Vi lägger stor vikt vid en ökad rörlighet och styrka för att minska stelhet och smärta som är vanligt förekommande bland dem som har ett stillasittande arbete. Vår modell är designad för att ge god förutsättningar att stärka upp och öka rörlighet i hela kroppen.

Löpning eller utefys

Vi har två olika modeller där båda utgår från samma principer och målsättningar – att ge er ett starkt hjärta, en lycklig hjärna och en funktionell kropp. Ni får gärna prova på både vårt utefys-koncept där vi jobbar stationsvis med funktionell styrka och pulshöjande aktivitet, eller vårt funktionella löpkoncept där vi utgår primärt från löpning men adderar funktionell styrka för funktion. Det går även att göra upplägg som varvar mellan de båda typerna av pass.

Ökad hälsa

Långvarigt stillasittande är en riskfaktor för flera folksjukdomar och har många negativa hälsoeffekter samt bidrar till smärproblematik. Stress är idag den vanligaste orsaken till sjukskrivningar. Genom att träna med Fysrörelsen så får ni stora hälsovinster. Ni kan dessutom få stöttning i daglig aktivering på er arbetsplats eller få hjälp med träningsplanering för att integrera fysisk aktivitet mer regelbundet.

Event & Inspiration

Fysrörelsen samarbetar med några av landets främsta coacher och idrottspsykologer och erbjuder tillsammans möjlighet till omfattande aktiveringar & hälsokoncept för era medarbetare, likväl som ett inspirationstillfälle under en dag.

Event eller inspirationsdag för produktivitet och välmående

Ett perfekt inslag för er personal som ett hälsosamt och energigivande inslag till exempel i en kickoff eller som en inspirationsdag där kraften från både mentala verktyg och träning ger stor effekt och mycket inspiration. Få konkreta verktyg och nya infallsvinklar på prestation från några av landets ledande idrottspsykologer och mentala coacher. Ni får med er verktyg att använda i er vardag för att uppnå bättre balans och produktivitet. Dagen är en blandning av workshops, föreläsningar och förstås, träning. Vi skräddarsyr upplägget efter era önskemål.

För att ge optimal effekt för stressreducering och ökad produktivitet kommer ni att få ett träningspass med personliga konditionstränare från Fysrörelsen. Alla kan vara med och modellen bygger ett starkt hjärta, en lycklig hjärna och en funktionell kropp.

Recept för produktiva & hållbara företag

Kraften från att både ta hand om mentala aspekter genom stöttning från mentala coacher samt få stora hälsofördelar från fysisk aktivitet är oslagbar.
Genom ett samarbete med några av landets främsta coacher och Fysrörelsen får ni konkreta verktyg och nya infallsvinklar på prestation och massor av hälsovinster från träningen. Vi kan sy ihop ett paket där ni under en längre period med jämna mellanrum får delta i olika workshops och coachingprocesser. För att ge optimal effekt för stressreducering och ökad produktivitet kommer ni varje vecka att få ett, eller flera, träningspass med personliga konditionstränare från Fysrörelsen.

Kontakta oss för offert

Fysrörelsen AB

Anna Hedlund
anna@fysrörelsen.se
076-677 40 50
Kontakt