Monique Stalås Hörnsten

Sidan är under uppbyggnad, text kommer inom kort.

Aktuella grupper

Utefys

Åkersberga

TID: Torsdagar kl 17.30-18.30

PLATS: Åkersberga, samling vid Hackstastugans parkering

PRIS: 6 tillfällen, 720kr

DATUM: 26 april – 7 juni (uppehåll 10 maj)

Minsta antal deltagare är 8 personer.
Boka här

Individuell PT & Träningsplan

Önskar du extra fokus på just din utveckling och kondition så kan du boka mig som personlig tränare, PT-duo eller om ni är en liten grupp så bokar ni Small Group och utmanas tillsammans. Kanske har ni tillsammans anmält er till ett lopp, då är det en perfekt uppladdning! Se priser Personlig träning, träningsplanering

Om Monique Stalås Hörnsten

Jag älskar att träna och brinner för att få fler att upptäcka hur roligt det är att röra på sig. Bland det roligaste jag vet är att se utvecklingen hos individen.

Själv har jag tränat nästan hela livet och tävlade i hästhoppning och friidrott som barn och började springa fem och tio km lopp redan vid en tidig ålder. Numera springer jag hellre långa distanser, gärna tillsammans med andra i prattempo. Hellre äventyr delat med någon än att pressa tider.

Jag har fem barn och har full förståelse för att det inte alltid är så lätt att få ihop barnens aktiviteter med den egna träningen och jag har blivit en mästare på att få in vardagsmotion i schemat. All träning, oavsett hur kort passet blir, är bättre än den träning som inte blir av!

För mig är träning både en ventil och en källa till energi och inspiration. Ibland springer jag för att bli av med stress eller irritation andra gånger springer jag för att lösa kreativa problem – men allra oftast springer jag för att det är så härligt. Särskilt efteråt! Man ångrar aldrig ett genomfört träningspass!

Jag motiveras av att flytta fram mina gränser. Av att våga utmana mig själv och ställa mig på startlinjen på tävlingar som jag knappt vågar tänka på att klara av. Genom att själv våga flytta fram min gränser för det som är möjligt för mig så hoppas jag att kunna inspirera andra att också våga.

SÅ TRÄNAR JAG:
Löpningen är min röda tråd och genomsyrar den mesta av min träning. Jag tränar och tävlar i swimrun, triathlon, löpning och ultralöpning, OCR och orientering. För att min kropp ska hålla tränar jag också core, yoga och styrka.

MÅL: SMIR – Stockholm Multi Island Run, LED – Loftahammar Endurance Day, Reaper Swimrun.

Utbildning

Lic. Endurance Personal Trainer, Konditionsidrott 2017
Dipl. Löpcoach, steg 1 & 2,  Konditionsidrott 2017

 

Lic. Endurance Personal Trainer, Konditionsidrott 2017
Dipl. Löpcoach, steg 1 & 2, Konditionsidrott 2017

Diplomerad Löpcoach, steg 1 & 2, Urban Tribes 2014 och 2016

Spinningledare AerobicWeekends 2015
Barn- och ungdomsledare Orientering 2014
Friidrottsledare för barn 2017